3 dage til jul

Nyt gasfyr – og det var ikke bare lige til..

Så blev det da koldt i lille Danmark, lige så det suser gennem marv og ben, uld og lange underbukser, benvarmere og halstørklæder.

Julen gik, men ikke som forventet. Uanset hvor gode intentionerne er, så er det bare umådeligt svært at få tiden til at slå til i en familie på 8. At så vores gasfyr begynder at hoste og blive forkølet, det bliver det ikke bedre af. Så ak ak… det meste af min juleferie gik med at søge nettet tyndt efter en værdig afløser til vores gamle fyr.

Det var på ingen måde ligetil at beslutte sig, og jeg måtte til sidste også ringe til en forhandler for at få svar på de ekstra spørgsmål, som skulle hjælpe mig med at træffe valget om hvilken model det skulle være. Jeg traf til sidst valget om et Gasfyr Vaillant ecoTec Pro 236 3-5 + en 75 L varmtvandsbeholder. Det lover mig højt og helligt, at der vil være varmt vand nok til både mig og teenageren når vi skal i bad 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dage til jul